Mentsünk meg egy Mi-24-est!
Get Adobe Flash player

Jogi nyilatkozat

Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

Adatvédelem és felhasználási feltételek

A honlapunk használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a www.mi-24.hu portálnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben az ügy jogi úton kerülhet rendezésre.

Szerzői jogok

A www.mi-24.hu weboldal teljes terjedelmében a tulajdonos, a szerkesztők és az üzemeltető (továbbiakban Mi-24.hu) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatóak ki. A weboldal vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Ettől eltérni csak a Mi-24.hu-val kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag a Mi-24.hu-val szerződő fél jogosult.

A portálon található szöveg, grafika, fotó, audió – vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, program stb. is a Mi-24.hu kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Ettől eltérni csak a Mi-24.hu-val kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag a Mi-24.hu-val szerződő fél jogosult.

A www.mi-24.hu domainnév szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak a portál tulajdonosa Balogh Ákos jogosult. A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal tulajdonosának vagy üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

Védjegyek

A honlapon megjelenő védjegyek és logók, valamint az elérhető információk és egyéb anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak, az ezekhez fűződő jogok kizárólag a Mi-24.hu-t illetik meg.

A honlapon elérhető védjegyeket, logókat, információkat és egyéb anyagokat a Mi-24.hu kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül harmadik személyek a jelen honlap céljától eltérően nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik és nem tehetik közzé, a védjegyzett tartalmakról azt nem távolíthatják el a tartalom további védjegy nélküli felhasználása céljából. A tartalmak felhasználására vonatkozó szabályozás a Megosztási feltételek bekezdésben olvashatóak.

Megosztási feltételek

lhsn logo110A honlap tartalmából részeket átvenni tilos. A megjelent anyagokat kizárólag változtatás nélkül a forrás feltüntetésével (hivatkozásával) a Mi-24.hu előzetes írásbeli engedélyével lehet más oldalakon megjeleníteni. A hivatkozás a Szerző és a forrásoldal nevének vagy logójának elhelyezésével, és kattintható belinkelésével (Szerző: !!SZERZŐ NEVE!! Forrás: mi-24.hu) lehetséges.

A link nem szolgáltathat, vagy tartalmazhat valótlan információt a Mi-24.hu-ról, a Mi-24.hu és a linkelő weboldal fenntartója között fennálló jogviszonyról.
A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a Mi-24.hu jogosult a weboldalra mutató link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.

A jogosulatlan felhasználás büntető – és polgári jogi következményeket von maga után. A Mi-24.hu követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A honlap tartalma

A mi-24.hu a 110161-es gyári számú Mi-24D helikopter felújítási folyamatáról szóló civilek által kezdeményezett weboldal, mely teljesen nonprofit. Célja a helikopter felújítási folyamatának bemutatása, a magyar katonai helikopteres repülés népszerűsítése, társadalmi megítélésének javítása, valamint a honvédség és a civil társadalom közötti kapcsolat javítása.

A Szerkesztők az üzemeltetés és a tartalmak közlése során a lehetőségekhez képest mindent megtesznek a látogatók pontos és valós tájékoztatása érdekében.

Ezen törekvések ellenére akadhat, ami szakmailag pontatlannak bizonyul, ennek jelzését a Szerkesztőség szívesen fogadja és megköszöni.

A weboldalon előfordulhatnak olyan szakmai jellegű fotók is melyek sokad kézből kerültek birtokunkba, így annak szerzőjét nem ismerjük. Amennyiben valaki saját fotójára ismer kérjük jelezze a fenti e-mail címen, és azonnal feltüntetjük a nevét, vagy kérésére töröljük az érintett médiaelemet.

A mi-24.hu weboldal és szerkesztősége politikai irányzatoktól, nézetektől elhatárolódik, azoknak anyagi támogatást nem nyújt és azoktól támogatást nem kap és nem fogad el. A más oldalról megosztott tartalmak kizárólagosan valóságtartalmuk alapján kerülnek fel oldalunkra, tekintet nélkül a forrás politikai elhatárolódásától, maradéktalanul betartva a forrás felhasználási feltételeit.

A mi-24.hu honlapja tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok legtöbbször harmadik felek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó, honlapokhoz a Mi-24.hu csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezekért a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

A honlapon megjelenített információkat a Mi-24.hu kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé és fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.

Adatvédelem – a személyes adatok gyűjtése és használata

A weboldal nem kéri és nem is tárolja a felhasználók személyes adatait, a hozzászólások írásakor kért e-mail címet kizárólag a nem kívánt tartalmak íróinak azonosítása és figyelmeztetése céljából kérjük, azt harmadik félnek, nem továbbítjuk, reklámokat és körleveleket nem küldünk.

A meghibásodásokból, külső behatolásokból történő esetleges adatvesztésért felelősséget nem vállalunk.

Egyéb információk, melyeket felhasználhatunk:< – cookie-kat amelyek segítségével ismeri fel a honlapunk anyagait tároló szerverszámítógép a honlapunkra történő visszalátogatáskor, hogy már járt a honlapunkon.

Honlapunk elmenthet olyan információkat a számítógépéről, mint az IP-cím, a böngésző típusa, a computer operációs rendszere.

Ezen információk nem minősülnek személyes adatoknak.

Hozzászólási lehetőség

Oldalainkon lehetőség van egyéni vélemények kinyilvánítására hozzászólások formájában. A hozzászólások tartalmáért a Mi-24.hu felelősséget nem vállal.

A Jogi és Felhasználási Feltételek megváltoztatása

A Mi-24.hu fenntartja a jogot, hogy jelen Jogi és Felhasználási Feltételeket egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított jogi nyilatkozatot.

Minden nem tárgyalt jogi hivatkozással kapcsolatban a magyarországi jogszabályokat és hatósági döntéseket tartjuk irányadónak.

TÁMOGATÁS

Amennyiben kérdésed merült fel, vagy támogatni szeretnéd munkánkat, keress minket elérhetőségünk bármelyikén!

Tel: (30) 912 – 3902

Web: http://www.mi-24.hu
E-mail: balogh.akos@lhsn.hu

Ha van olyan magyar katonai helikopteres repüléshez kapcsolódó relikviád (felvarrók, jelvények, alkatrészek, stb.) melyekre nincs szükséged, vagy hozzá szeretnél vele járulni kiállítási anyagunk bővítéséhez, kérjük jelezd a megadott e-mail címen!

A Jogi és Felhasználási Feltételek elfogadását és maradéktalan betartását köszönjük! LHSN.HU